Lediga Tjänster

Våra lediga tjänster

Våra lediga tjänster

Teknisk chef och ny kollega till Söderlindhs

Vill du ha en riktigt utvecklande och stimulerande roll inom Söderlindhs?
Vi på Söderlindhs satsar tillsammans med Norva24 inför framtiden och söker därför nu en Teknisk chef för vår verksamhet med utgångspunkt i Fleninge strax norr om Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar kontakter med kunder och försäljning, teknikutveckling, projektledning, tekniskt stöd till organisationen, offerter, kalkylering och avtal. Som medlem i ledningsgruppen kommer du att arbeta tätt tillsammans med VD plus våra funktioner för personal, ekonomi, IT, transportledning, verkstad och arbetsmiljö. Som teknisk chef ansvarar du för den tekniska utvecklingen inom våra samtliga teknikområden och du rapporterar direkt till vår VD.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en central och mycket viktig roll inom ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär med trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer få vara med om att driva teknikutvecklingen inom vårt företag framåt.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Vi söker dig som på ett naturligt sätt är drivande i projekt, kundmöjligheter och teknikutveckling. Du trivs mycket bra med kontinuerlig kundkontakt, och du är hands-on samtidigt som du har förmågan att se och arbeta med helheten i en möjlighet. Du har enkelt för att samarbeta och du har ett naturligt sätt att leda personal. Med ett stark kundfokus ser du till att företaget levererar en hög tjänstekvalitet och med ett gott resultat.

Du har några års samlad erfarenhet från VA-branschen och du har även ett stort intresse för fordon och teknik. Vidare har du dokumenterat goda erfarenheter från ledande position med kundansvar sedan tidigare. Du har utbildning och examen inom teknikområdet.

Meriterande är erfarenhet från något av våra specialistområden som t.ex. rörinspektion, läcksökning, provtryckning, grävsug etc. (se mer på www.soderlindhs.se).

Du talar och skriver, utöver det svenska språket, på obehindrad engelska.

Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik, kundkontakter och vill växa tillsammans med oss? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 30 april, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

20210320251879_1616223817_1179396029