Lediga Tjänster

Vi Söker!

Se våra lediga tjänster nedan!

Personal till provtryckning av VA-ledningar

Vi behöver förstärkning i Helsingborgstrakten.

Du erbjuds ett omväxlande arbete under eget ansvar där du möter nya människor och utmaningar.

Provtryckning innebär att man kontrollerar VA-ledningars täthet, framförallt ledningar i mark. Med vår specialinredda provtryckningsbuss utför vi olika typer av provtryckningar på t.ex. vatten- och avloppsledningar. Med den utför vi även mekanisk rörrensning av olika typer av ledningar, det vi i VA-branschen kallar ”PIG”.

Personliga egenskaper: Du är driven, lätt för att lära, god social kompetens, självgående och tar ansvar. Du ska ha förmåga att ställa om från ett lugnare tempo då viss väntan mellan tryckningarna förekommer till att hålla ett högt tempo beroende vilken typ av tryckning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, inneha B-körkort. Några års erfarenhet från VVS eller avloppsbranschen är meriterande. Du utbildas internt och tjänsten är tillsvidare och på heltid.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Jonas Söderlindh tfn: 0730- 87 81 11.

Är du intresserad är du välkommen att skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

provtryckning bild