Lediga Tjänster

Våra lediga tjänster

Våra lediga tjänster

RELININGS TEKNIKER

 

Norva24 Söderlindhs söker relinings tekniker för serviceorganisationen.  Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor och utmaningar.

 

Arbetet innebär att du med Sacpipe Connection System tillverkar nya avloppsrör inuti de befintliga. Du arbetar som regel i hyreshus, villor men även på industri och i gata. Du arbetar i lag om två-tre personer där resor i tjänsten förekommer. Det är många gånger ett utmanade arbete, men omväxlande och roligt där de dagliga arbetsuppgifterna innebär att man får lösa problem som uppstår.

 

Du har erfarenhet från hantverksarbete och van att arbeta med kroppen och händerna. Några års erfarenhet från spolare, relining eller motsvarande är meriterande. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för att lyckas med projekten. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, inneha B-körkort gärna BE men inget krav.

 

Personliga egenskaper: Du är driven, lätt för att lära, god social kompetens, självgående och tar stort ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mats Hallström 0730- 87 81 50 eller skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande och tillträde enligt överenskommelse så sök redan idag!

Teknisk chef och ny kollega till Söderlindhs

Vill du ha en riktigt utvecklande och stimulerande roll inom Söderlindhs?
Vi på Söderlindhs satsar tillsammans med Norva24 inför framtiden och söker därför nu en Teknisk chef för vår verksamhet med utgångspunkt i Fleninge strax norr om Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar kontakter med kunder och försäljning, teknikutveckling, projektledning, tekniskt stöd till organisationen, offerter, kalkylering och avtal. Som medlem i ledningsgruppen kommer du att arbeta tätt tillsammans med VD plus våra funktioner för personal, ekonomi, IT, transportledning, verkstad och arbetsmiljö. Som teknisk chef ansvarar du för den tekniska utvecklingen inom våra samtliga teknikområden och du rapporterar direkt till vår VD.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en central och mycket viktig roll inom ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär med trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer få vara med om att driva teknikutvecklingen inom vårt företag framåt.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Vi söker dig som på ett naturligt sätt är drivande i projekt, kundmöjligheter och teknikutveckling. Du trivs mycket bra med kontinuerlig kundkontakt, och du är hands-on samtidigt som du har förmågan att se och arbeta med helheten i en möjlighet. Du har enkelt för att samarbeta och du har ett naturligt sätt att leda personal. Med ett stark kundfokus ser du till att företaget levererar en hög tjänstekvalitet och med ett gott resultat.

Du har några års samlad erfarenhet från VA-branschen och du har även ett stort intresse för fordon och teknik. Vidare har du dokumenterat goda erfarenheter från ledande position med kundansvar sedan tidigare. Du har utbildning och examen inom teknikområdet.

Meriterande är erfarenhet från något av våra specialistområden som t.ex. rörinspektion, läcksökning, provtryckning, grävsug etc. (se mer på www.soderlindhs.se).

Du talar och skriver, utöver det svenska språket, på obehindrad engelska.

Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik, kundkontakter och vill växa tillsammans med oss? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 30 april, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

20210320251879_1616223817_1179396029
söderlindhs

Vi söker nya medarbetare till både Fleninge och Malmö. Är du vår nya arbetskollega?

Söderlindhs är ett av Södra Sveriges starkaste varumärken inom VA och återvinning och vi har snart 30 framgångsrika år bakom oss. Vi arbetar med hela södra Sverige som arbetsfält och vi har etableringar i Helsingborg och Malmö. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Söderlindhs ingår sedan 2017 i Norva24 koncernen, som är Nordens största företag inom UIM (Underground Infrastructure Maintenance). Vi är etablerade i Norge, Danmark, Tyskland och Sverige. Läs mer om oss på www.soderlindhs.se samt på www.norva24.se .
Du kommer till ett företag som verkligen är på gång och som är i en mitt inne i en nystart, vi erbjuder en spännande vardag där det händer saker hela tiden. Vi finns i både Fleninge samt Malmö och behöver utöka både i Malmö och i Fleninge (Helsingborg).
Vad söker vi?
Kombibilsförare både i Fleninge och Malmö samt Recyclingförare i Malmö.
Den som vi söker önskar vi följande av:
• Noggranna
• Stresstålig
• Punktliga
• Skötsamma
• Bra kundbemötande
• Flexibel
Krav:
C-körkort samt giltigt YKB. ADR är meriterande.
För frågor så kontaktar ni:
Marielle Sahlqvist, HR 0725-463541
Robert Huth Platschef Malmö 0727-377806

Robert@soderlindhs.se