Lediga Tjänster

Våra lediga tjänster

Våra lediga tjänster

Vi söker nu chaufförer till fastighetsspolning/kombibil/rörinspektion

Vi söker förstärkning i både Malmö- och Helsingborgsområdet. Vill du jobba på ett av Sveriges främsta företag inom Spol och slamsugning? Just nu söker vi nya medarbetare som vill vara med i expansion och fortsatt utveckling i en organisation med fokus på framtiden. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden handlingskraftig, positiv, pålitlig och kompetent vilket är grundläggande för verksamheten.

Vi söker personal både inom rörinspektion och chaufförer till fastighetsspolbil & kombibil. Tjänsterna innebär att du har ett nära samarbete med transportledningen och uppdragen varierar ute hos kund. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt med problembaserade lösningar. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarsfull med gott ordningssinne samt innehar C-körkort.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marielle tfn: 0725- 46 35 41 eller skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande.

I HÄNDELSERNAS CENTRUM –
SÖDERLINDHS FÖRSTÄRKER NU SIN TRANSPORTLEDNING!

Vi på Söderlindhs satsar för framtiden och vi behöver nu förstärka vår transportledning i Helsingborg. Detta med en engagerad, tekniskt kunnig och kundorienterad kollega som gillar full fart på jobbet!

Detta är ett tillfälle för dig som gillar när ena dagen inte är lik den andra, där du löser problem med hög kundservice och samtidigt leder kollegor och leverantörer.

Vår transportledning är på många sätt hjärtat i vår verksamhet, och du hamnar i händelsernas centrum hos oss. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka – och du blir en av våra nyckelpersoner för vårt företags utveckling.

Som transportledare hos oss ansvarar du för kundkontakt samt att leda & fördela arbete. Du resursplanerar din egen enhet med hög kundnöjdhet, effektivitet och säkerhet som fokus.

Arbetsuppgifterna omfattar ordermottagning, transportledning, schemaläggning, ekonomiuppföljning för uppdragen, du kommer att ha ett personalansvar och ansvarar också för uppföljning av personsäkerhet och att vi för din enhet har en god arbetsmiljö.

Detta är ett tillfälle för dig att utvecklas inom service, teknik och ledarskap.

Vi söker dig som trivs med full fart på jobbet och har en förmåga att skapa goda relationer med kunder och medarbetare. Du trivs med att leda och motivera medarbetare och fungerar bra i grupper och team. Du har erfarenhet inom fordon, VA-branschen eller närliggande område och du triggas av problemlösning, där du arbetar systematiskt och trivs med att samarbeta för att hitta lösningar. För dig är det viktigt att nå en hög kvalitet på kundservice och du drivs av att dina medarbetare mår bra och arbetar säkert. Du har en öppen och ”säljande” personlighet där det slutliga ekonomiska resultatet för dina uppdrag är en stark drivkraft.

Du talar och skriver, utöver det svenska språket, obehindrad engelska.

Är du intresserad av att arbeta i ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär och med trevliga kollegor? Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik – med samtidig kundkontakt? Delar företagets värdeord; förtroende och passion? Vill du växa med oss? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi på Söderlindhs och vår transportledning längtar efter vår nya kollega, så sök idag!

Söderlindhs är ett av Södra Sveriges starkaste varumärken inom VA och återvinning och vi har snart 30 framgångsrika år bakom oss. Vi arbetar med hela södra Sverige som arbetsfält och vi har etableringar i Helsingborg, Malmö samt i Stockholm. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Söderlindhs ingår sedan 2017 i Norva24 koncernen, som är Nordens största företag inom UIM (Underground Infrastructure Maintenance). Vi är etablerade i Norge, Danmark, Tyskland och Sverige. Norva24 omsätter c:a 1,6 Mdr SEK med c:a 1000 medarbetare och med 650 fordon.

Ansökan skickas senast den 2020-10-31 till marielle@soderlindhs.se. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Vi rekryterar kontinuerligt – så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För frågor vänligen kontakta:

Marielle Sahlqvist, HR
Mobil 072-546 35 41
E-post marielle@soderlindhs.se

söderlindhs

Affärsdrivande arbetsledare och ny kollega inom relining till Söderlindhs i Helsingborg

Vill du vara med och bygga upp samt driva vår verksamhet inom relining?

Vi på Söderlindhs satsar för framtiden och därför söker vi nu en Affärsdrivande Arbetsledare och ny kollega till vår verksamhet inom Relining med utgångspunkt i Fleninge strax norr om Helsingborg. Som arbetsledare ansvarar du för ett av våra teknikområden inom rörteknik och relining/ rörinfodring.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar dagliga kontakter med personal, kunder, våra leverantörer och vår transportledning. Personalansvar ingår i rollen och inom arbetsuppgifterna ingår offerering, inköp, planering, uppföljning och arbetsmiljöfrågor. Praktiskt utförande av reliningsarbete kommer inledningsvis också vara en del av din vardag.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll inom ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär med trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer att få vara med från början för att bygga upp, utforma och driva vår reliningsverksamhet. Vidare kommer vi att erbjuda dig goda löne- och pensionsvillkor, intressanta övriga förmåner/incitament samt tjänstebil.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Vi söker dig som på ett naturligt sätt är drivande i uppdrag, ser kundmöjligheter och är intresserad och kunnig inom teknik. Du trivs mycket bra med kontinuerlig kundkontakt, du är hands-on samtidigt som du har förmågan att hålla ihop och driva verksamhetens helhet framåt.

Du har enkelt för att samarbeta och du har ett naturligt sätt att leda personal. Med ett stark kundfokus ser du till att ditt verksamhetsområde levererar en hög tjänstekvalitet och med ett gott resultat.

Du har god erfarenhet från Relining sedan tidigare och meriterande är kunskap inom Sacpipe systemet. Du talar och skriver, utöver det svenska språket, obehindrad engelska.

Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik – med samtidig kundkontakt? Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 13 december, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

20201113251879_1605255799_530296352