Lediga Tjänster

Vi Söker!

Se våra lediga tjänster nedan!

Relinings-tekniker

Vi behöver förstärkning i Helsingborgstrakten. Du utbildas internt och kommer lära dig av erfarna kollegor. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor och utmaningar.

Arbetet innebär att du med Sacpipe Connection System tillverkar nya avloppsrör inuti de befintliga. Du arbetar som regel i hyreshus villor men även på industri och i gata. Du arbetar i lag om två-tre personer där resor i tjänsten förekommer. Det är många gånger ett utmanade arbete, men omväxlande och roligt där de dagliga arbetsuppgifterna innebär att man får lösa problem som uppstår.

Du har erfarenhet från hantverksarbete och van att arbeta med kroppen och händerna. Några års erfarenhet från spolare, relining eller motsvarande är meriterande. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för att lyckas med projekten. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, inneha B-körkort samt BE inom sex månader.

Personliga egenskaper: Du är driven, lätt för att lära, god social kompetens, självgående och tar stort ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten är tillsvidare och på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Almqvist tfn: 0730- 87 81 50 eller skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande, så sök redan idag!

Brawo21[1]